Fra tanker til
bæredygtig
drømmebolig

Hvad betyder "arkitektteget" egentlig?

Begrebet arkitekttegnet villa, er efterhånden blevet noget udvandet, og brugt i flæng om huse, der nok mere er ensformige typehuse end arkitekttegnet villaer. Vi vil gerne gøre op med brugen af det udvandede begreb og igen få tillagt den store værdi, vi mener det er.

Vi skaber hjerterum med gennemtænkte løsninger og uanede muligheder.

Unikke arkitekttegnede boliger, der afspejler jer og giver følelsen af hjem.

Jeres drømmebolig er noget kun I kan definere og sætte ord på, men det kan nogle gange være svært. Der er uhyre mange valg der skal tages og listen af muligheder er uendelig lang. Derfor er en bærende del af vores proces, at I skal guides i den retning som til sidst bliver jeres nye hjerterum.


For at i kan sætte de bedst mulige ord på jeres drømmebolig er her nogle gode overvejelser i kan gøre jer.

  • Hvordan skaber værdi for jer i hjemmet?
  • Hvilken stemning vækker følelsen af hjem?
  • Er meget lysindfald en afgørende faktor?
  • Varme bløde materialer eller mere sten og beton look?
  • Har i nogle yndlingsfarver og materialer?

 

Vi elsker at inspirere og være med til at sætte rammerne for jeres nye drømmebolig.

For os, er det essensen af vores dagligdag – at skabe rum, hjerterum.

Bæredygtig drømmebolig

Hos DODD & RAVN, er det at bygge bæredygtigt et stort mantra for os. Vi bygger i mange forskellige materialer, løsninger og udtryk. Det er dog ingen hindring for at tænke bæredygtighed ind i projektet. Både i form af materialer, energiberegning, varmekilder, solceller eller genbrug af regnvand. Der er altså uanede måder at tænke fremtiden med ind i din næste drømmebolig.

I løbet af 2022 har vi for alvor set, hvordan verden kan forandres i løbet af meget kort tid. Det har kun gjort os endnu mere opmærksomme på, at snakke de rette løsninger med vores kunder fra start. Vi tror på, at de rette valg fra starten kun vil gavne både jer og jeres bolig mange år frem. Vi kan måske godt kalde det en form for fremtidssikring af din bolig.

Vores byggeproces

01

Første snak

Til en start får vi en løs snak enten over telefonen eller fordi i kigger forbi vores kontor. Her får vi afstemt nogle forventninger og samt et indblik i hvor i vil hen og hvad i ønsker.

02

Mød vores arkitekt

Nu er det tid til et møde med vores dygtige arkitekt. Her vil vi dykke dybere ned i ønsker, drømme og tanker til jeres nye bolig. Vi kigger på mulighederne på jeres grund og snakker udtryk og løsninger. Ud fra denne snak vil vi går igang med at lave skitser.

03

Projektering

Nu er tiden kommet til, at vi skal gennemgå tegningsforsalg og indgå aftalen om det endelig samarbejde. Herefter udarbejdes myndighedssæt samt ansøges hos kommunen. Efter tilladelsen udfærdiges der hovedprojektering, ingeniørprojekt og energimærke. 

04

Byggeriet opstartes

Nu går byggeriet igang. I møder nu vores byggeleder, som bliver jeres faste kontaktperson gennem hele byggeriet. Der vil blive løbende snakke samt gennemgange efterhånden som byggeriet skrider frem. I kan nu følge med på sidelinjen mens jeres nye drømmebolig bliver opført.

05

Tillykke med jeres nye hus!

Den store dag er kommet – nu er det tid til indflytning.
Inden overdragelsen af nøglerne til jeres nye bolig, bliver der lavet en grundig afleveringsgennemgang, som sikre at alt er som det skal være.

Skal vi tage en snak?

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os, kan du udfylde denne formular. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 22 82 61 26 eller skrive en mail til kontakt@dodd.dk

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivspolitik

KONTAKT

SOCIALE MEDIER

INFORMATION