Byggeleder

BYGGELEDER

DODD & RAVN søger en motiveret og selvkørende byggeleder. Har du lysten til et spændende job i en virksomhed, hvor der er fokus på faglighed samt kvalitet, og hvor kundetilfredshed vægtes højt?

Trives du i en travl hverdag, hvor du bliver bindeleddet mellem håndværkerne, bygherren, arkitekt/ ingeniør og myndighederne, og trives du i en hverdag du selv er med til at bestemme. Så er det, dig vi søger.


Om stillingen:

Vi søger en dygtig, ansvarsbevidst og målrettet byggeleder, der har lyst til at lede byggeprojekter inden for både privat- og erhvervsbygninger. Du kommer til at arbejde med forskellige projekter såsom totalrenovering og tilbygninger, opførelse af moderne arkitekttegnede huse samt andre mindre opgaver.

Som byggeleder vil du få ansvaret for gennemførelse af byggerier og få overdraget det nøglefærdige byggeri til en tilfreds kunde.


Du får til opgave at sikre den faglige styring af:

 • Daglig byggeledelse, planlægning og byggestyring af flere igangværende byggesager
 • Løbende styring og koordinering med underleverandører
 • Materialebestilling
 • Kunde- og leverandørkontakt
 • Overordnet ansvar for tidsplaner og økonomi for de enkelte projekter for at sikre optimal effektivitet og udnyttelse af ressourcer
 • Afholdelse af projektrelaterede møder
 • Projektaflevering i rette tid og kvalitet

Kvalifikationer:

Du sidder måske enten som bygge- eller projektleder og gerne har en faglig ballast, erfaring og projektviden fra styring og koordinering af andre totalentrepriser eller husbyggerier. Eller måske er du relativ ny på arbejdsmarkedet inden for bygge- og anlægsbranchen og brænder for at komme i fuld gang og anvende dine kompetencer som byggeleder.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men måske er du ingeniør, byggetekniker eller bygningskonstruktør. Det vigtigste er, at du har lysten og tager ejerskab af dine projekter og engagerer dig i virksomhedens videre udvikling.


Som person er du:

 • Engageret, vedholdende, beslutsom og med gode samarbejdsevner
 • Er venlig, uformel, ærlig og jordnær
 • Systematisk og struktureret
 • Kundeminded

Ydermere er det afgørende, at du har et kørekort til minimum personbil. Vi ser samtidig gerne, at du kommunikerer ubesværet og overbevisende på både skrift og tale og har en basal IT-forståelse samt kendskab til Office-pakken.

Du leder byggeprojekter på Sjælland, hvoraf hovedvægten af projekter vil være i Københavnsområdet og Nordsjælland.


Ansøgning:

Vi arbejder på at besætte stillingen snarest muligt og til den rette kandidat. I denne forbindelse holder vi løbende samtaler – så er stillingen noget for dig, så send din ansøgning og CV til os på job@dodd.dk.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Christian Schjøth på tlf. 24 80 00 21.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivspolitik

KONTAKT

SOCIALE MEDIER

INFORMATION